Welkom


Mensen kiezen nog steeds bewust voor ons.

Door de jaren heen hebben wij bij Leferink en Wennink al veel zien veranderen in de uitvaartbranche. Wij willen altijd betrokken zijn met wat er speelt in de branche en intussen gaan we vernieuwingen niet uit de weg. Tijden veranderen en dat betekent ook dat samenwerkingen en aanpassingen soms noodzakelijk zijn, want werken in de uitvaartbranche doe je niet alleen, je doet dit samen.

Traditionele uitvaarten kent iedereen, maar juist met een persoonlijke betrokkenheid en een perfecte afstemming volgens de wensen van overledene en nabestaanden, proberen wij toch elke uitvaart anders in te vullen. Daarbij worden dikwijls oude tradities – soms in een nieuw jasje – in ere gehouden. In de loop der jaren hebben we ervaren dat onze persoonlijke benadering bijzonder wordt gewaardeerd door de nabestaanden. Marijke Markslag, Wim Hakkert en Gerry Leferink doen oprecht dit werk met hart en ziel.  
Er moet er in korte periode snel geschakeld worden - een belangrijke adviserende rol. Een goede uitvaartbegeleider is zichtbaar bezig op de momenten dat dit verwacht wordt en actief op de achtergrond als dat nodig is.
Ton Wennink is daarbij degene die achter de schermen werkt, hij houdt zich bezig met de boekhouding, bankzaken en belastingaangiftes waarbij hij geassisteerd wordt door Ietje Kokhuis.

Daarnaast maken sinds enkele jaren gebruik van het zorgteam van Postmortale zorg. Mensen met veel ervaring en kennis, integer en veel vakkennis. Zij zijn verantwoordelijk voor het vervoer en de verzorging van de overledene. We kunnen altijd een beroep doen op dit team en dat geeft rust. We krijgen veelal complimenten van de nabestaanden over de manier waarop zij met hen omgingen en de overledene. Na de opdracht wordt er altijd even een berichtje teruggekoppeld, over wat er gedaan of afgesproken is. De lijnen zijn kort.
Ook kunnen we altijd een beroep doen op Wilma Weernink, Karin Nijland en Elmaine Visser om ons assisteren bij plechtigheden en koffietafels. Al met al hebben wij een fijn team wat altijd voor elkaar klaar staat.
 

Contact