15 jaar

Gerry Leferink & Wennink uitvaartzorg bestaat 15 jaar 
‘De mensen weten ons te vinden’
Het is 1 november 2018.  De dag dat Gerry Leferink en Ton Wennink, nu 15 jaar geleden hun uitvaartonderneming onder de naam Leferink en Wennink zijn gestart.
Mede-eigenaar Ton Wennink is een man van de cijfertjes en kantoor. 
Gerry is het beste in de uitvaarten.
De twee verschillende  karakters maken het bedrijf al die jaren tot een succes. “We zijn nu 15 jaar verder en de mensen weten ons te vinden”.
Gerry weet nog dat zij zichzelf drie jaar de tijd gaf om er een ‘redelijk bedrijfje’ van te maken, anders zou ze iets anders moeten zoeken. Maar het liep vanaf het eerste moment goed. Dit kwam ook omdat veel mensen Gerry al kenden van de uitvaarten waarin ze voorging bij andere ondernemingen. Ton kenden de mensen vooral van taxibedrijf Wentax.” Gerry wordt al snel het gezicht en visitekaartje van het bedrijf. Ton is gediplomeerd uitvaartondernemer maar zit liever achter zijn bureau en heeft eigen rouwauto’s.
Naast de reguliere uitvaarten, regelt Leferink en Wennink uitvaarten voor uitvaartvereniging Helpt Elkander in Borne en maakt gebruik van het ‘kerkje’ Momentum in Boekelo, waar ze van het bestaande kerkje een multifunctioneel gebouw hebben gemaakt met een eigen opbaarruimte, ruimtes voor condoleances, afscheidsvieringen, en waar concerten en lezingen worden gehouden. Daarnaast heeft Gerry nog altijd het beheer van het Uitvaartcentrum in Delden. Al met al een druk gebeuren en bestaan waarin ze telkens weer nieuwe mensen leert kennen. Het zijn de mensen die haar boeien. Er mogen zijn voor die ander ligt in haar karakter. Door de jaren heen zijn ook het aantal uitvaarten jaarlijks gegroeid en er moesten mensen bij komen. In het werk voel je door de emotionele en soms zware gebeurtenissen met elkaar verbonden. Inmiddels hebben ze een fijn team om mee samen te werken waar ze best trots op zijn!